Magnetisch bouwen en spelen met Magnatiles

Magnetisch bouwen en spelen met Magnatiles

minuten lezen

Open ended play

Open ended spelen is helemaal in. Eindeloos spelen en fantaseren, zonder voorafbepaalde regeltjes is goed om de creativiteit van je kind te stimuleren.
Vooral magnetisch bouwen kan op veel succes rekenen. Magnatiles zijn dunne kunststof plaatjes met magneten. Hiermee kan je kindje zowel 2D- als 3D-vormen bouwen. Leerrijk speelgoed voor urenlang creatief plezier.
De tegels zijn niet alleen fijn om mee te spelen, maar zorgen er ook voor de cognitieve ontwikkeling, ruimtelijk inzicht en motoriek van je kind te ontwikkelen. Niets dan voordelen dus.

Combineren kan

Alle Magnatiles sets zijn met elkaar combineerbaar. Zo kan je starten met een kleine set en dan later uitbreiden als je merkt dat je kind dit soort van speelgoed leuk vindt.
De laatste aanwinst in de Magnatiles-familie is het Downhill Duo: 2 autootjes met een racebaan die perfect aansluiten op de rest van de collectie.

    

De Magnatiles zijn ook compatibel met andere merken van magnetische tegels, zoals Connetix of Cleverclixx. Zo kan je kind eindeloos blijven bouwen en combineren.

Leeftijd

Magnatiles zijn er eigenlijk voor alle leeftijden. Ze zijn veilig te gebruiken voor kinderen vanaf 3 jaar. Kleuren en vormen herkennen, tellen,… zijn leuke starters met deze magnetische tegels. Word je kind ouder, dan kan het gaan bouwen en spelen. De creatieve mogelijkheden zijn eindeloos.

Ideale cadeautip

Met een doos Magnatiles geef je een educatief én leuk cadeautje waar kinderen jarenlang speelplezier aan hebben. Bekijk ze hier allemaal.

    

Delen
  • 0
Vergelijk productenVerwijder alle producten
    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Design en decoratie om mooier te wonen, te schenken en te koken.
Categorieën
WonenKokenAan tafelKinderenPretty thingsWaardebonDemeyere promoOutletOver onsBlogKlantenserviceMijn account