Ernel is een unieke interieur- kook- en geschenkwinkel in Geraardsbergen, gerund door schoonzussen Sofie en Elke. Zij combineren de conceptstore en showroom met deze interieurwebshop.

De conceptwinkel biedt een breed scala van betaalbaar design aan, van woonaccessoires, verlichting en meubelen tot keukengerei. Naast origineel speelgoed voor kinderen vind je er ook lifestyle items zoals handtassen en hippe juwelen.

Ernel beperkt zich niet tot alles voor binnen in je huis, maar laat je ook genieten van lekker loungen op je terras of balkon.

Inspiratie voor een cadeautje nodig? Bij Ernel vind je zeker wat je zoekt. Een cadeaubon kan natuurlijk ook altijd.

Ernel is al drie generaties lang gespecialiseerd in alles wat met interieur, tafelen en wonen te maken heeft. Deze expertise in design, decoratie en lifestyleproducten komt terug in de unieke selectie van kwaliteitsvolle producten en een uitstekende klantenservice.

Rustig browsen of hulp of advies van Sofie en Elke inschakelen, het is jouw keuze! Wij zijn open van dinsdag tot en met zaterdag, telkens van 10.00-12.30 en van 13.30 tot 18.00. Gesloten op zondag en maandag.

LET OP: WIJ RENOVEREN! DE WINKEL IS GESLOTEN VAN 19 FEBRUARI 2024 TOT HALF MAART 2024.
Tijdens de werken is afhalen in de winkel niet mogelijk. Bestellen via de webshop en thuis laten leveren kan wel.


Ernel
Lessensestraat 28
9500 Geraardsbergen
054/41 18 63
[email protected]
BE 0893.169.664