De Sint komt naar Geraardsbergen - ontdek onze tips voor schoencadeautjes

De Sint komt naar Geraardsbergen - ontdek onze tips voor schoencadeautjes

minuten lezen

Sinterklaas komt naar Geraardsbergen

Dit weekend komt de Sint naar Geraardsbergen. Op zaterdag 18 november organiseert de Giesbaargse Jeugd leuke activiteiten om Sinterklaas te verwelkomen. Kom jij ook kijken met je kinderen?

Let op: door het slechte weer is het programma last-minute aangepast:
 
  • Als het zaterdag droog blijft, rijdt de Sint vanaf 13 uur door het centrum en zwaait hij vrolijk naar iedereen.
  • Om 13.30 uur komt de Sint aan in JC De Spiraal. Vanaf 13 uur gaan de deuren open voor wie graag al wat vroeger naar binnen gaat.
  • In de Spiraal gaan de Sint en zijn pieten op de foto. Om 17 uur ronden we af.
  • Van 13.30 tot 16.30 uur valt er ook heel wat extra te beleven in De Spiraal: je kan je er laten schminken, een heus knutselwerk maken of naar verhalen luisteren.
Door het hoge waterpeil komt de Sint dit jaar jammer genoeg niet aan via de Kaai. Het leuke programma maakt echter veel goed.
 

Etalagezoektocht

Ernel doet mee met de etalagezoektocht. Je kan in een van onze etalages een kunstwerkje spotten, waarmee je een letterwoord vormt op het invulformulier. Dit formulier kan je onder andere bij ons in de winkel afhalen. Je kan leuke prijzen winnen, zeker meedoen dus! Deelnemen kan van 18 november tot 5 december 2023. Spannend!

Tips voor schoencadeautjes

Om af te tellen naar 6 december zetten kinderen hun schoentje klaar. Hierin kan de Sint (of een van zijn helpers) kleine cadeautjes achterlaten. Wij hebben enkele tips voor kleine pakjes die perfect in een kinderschoentje passen:

De stoffen terugtrekautootjes van Lilliputiens zijn ideaal voor kleine racefreaks. Ze zoeven het hele huis rond en hebben allemaal een gekke bestuurder.

Met dit knutselsetje gaat je kind zelf aan de slag om feestmaskers te maken. Ideaal voor verkleden en /of verjaardagsfeestjes. Of misschien gebruiken jullie de feestmaskers wel met eindejaar?

De Sonny Angels zijn leuke popjes die je geluk brengen. Je koopt deze popjes 'blind', dus je weet niet welk engeltje er in het doosje zal zitten. Super leuk om te verzamelen.

De Beestenboel-reeks van Clavis is intussen een klassieker: ontdek de wilde en herkenbare avonturen van de beestenbende.

De 3D puzzels van Eugy zijn gemaakt uit gerecycleerd karton. Je puzzelt ze zelf in elkaar. Het resultaat is een leuk diertje voor op de kinderkamer.

Nog meer inspiratie nodig voor leuke Sinterklaascadeautjes? Check dan onze Sintpagina.

 

Delen
  • 0
Vergelijk productenVerwijder alle producten
    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Design en decoratie om mooier te wonen, te schenken en te koken.
Categorieën
WonenKokenAan tafelKinderenPretty thingsWaardebonSintDemeyere promoSaleOver onsBlogKlantenserviceMijn account